A legrégebbi BMS rendszer is újjászülethet: nincs szükség alkatrészcserére
Aggódik amiatt, hogy BMS rendszere elavult? Ne tegye! Korszerű szolgáltatásunk segítségével a legrégebbi BMS rendszerek is új életre kelnek, méghozzá alkatrészcsere nélkül. Csak frissítjük a szoftvert, és máris újra használhatja a rendszert, mintha csak új lenne, miközben a megszokott módon és funkciókkal működik.

Közzétéve

Sokan úgy gondolják, hogy a technológia gyors fejlődése miatt a meglévő berendezéseik is gyorsan elavulnak. Az épületfelügyeleti rendszerek (BMS rendszerek) esetében ez különösen igaz lehet. Ezek a rendszerek ugyanis kifinomult és összetett technológia elvén működnek, így könnyen előfordulhat, hogy az új fejlesztésekkel már nem kompatibilisek. Azonban van egy jó hírünk, a TEMATIK Automatizálási Kft. által kínált megoldásokkal a korábban telepített rendszereinket nem kell lecserélni, elég csak modernizálni és korszerűsíteni.

Modernizálás és korszerűsítés: Megoldás az elavult BMS rendszerekre

A BMS rendszerek (Building Management System) rendkívül fontosak az épületek biztonságának és hatékonyságának növelése érdekében. Ezek a rendszerek olyan funkciókat automatizálnak, mint a fűtés, a szellőztetés, a légkondicionálás és a világítás vezérlése. A BMS rendszerek képesek összekapcsolni ezeket a funkciókat a különböző épületegységekkel, ami nagyban hozzájárul az energiahatékonyság javításához és az üzemeltetésiköltségek csökkentéséhez.

Új életet lehelünk az elavult rendszerekbe

A BMS rendszerek idővel elavulhatnak, és ezzel elvesztik azt a képességüket, hogy megfelelően működjenek és kiaknázzák a technológia legújabb fejlesztéseit. 

Cégünk olyan korszerű szolgáltatást kínál, amivel a legrégebbi BMS rendszereinkben is képesek vagyunk frissíteni a szoftvert anélkül, hogy bármilyen alkatrészcserére lenne szükség. 

Ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 15 éves vagy annál idősebb, általunk telepített BMS rendszere, akkor sem kell aggódnia. Mi újjáélesztjük azt a rendszert, és biztosítjuk, hogy továbbra is megfelelően működjön, miközben kihasználja a legújabb technológiai fejlesztéseket.

Hogyan lehetséges ez?  

Mérnökeink az automatizált és épületfelügyeleti rendszerekben használt alkatrészek magas szintű ismeretével és a szoftverfejlesztés terén szerzett tapasztalataikkal szinte bármilyen korábbi rendszerünket korszerűsítik.  

Csak frissítjük a szoftvert, és máris újra használhatja a rendszert, mintha csak új lenne, miközben a megszokott módon és funkciókkal működik. Ha szeretne élni ezzel a lehetőséggel anélkül, hogy bármilyen alkatrészt ki kellene cserélni, szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

További
híreink