TEMATIK Automatizálási Kft

Rólunk

Profi csapatunk magas szintű szaktudással és odaadással dolgozik. A tervezéstől a beüzemelésig minden részfeladatot egy kézben tartva garantáljuk a maximális minőséget ügyfeleink számára. Az elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk.
Áttekintés

Célunk

Célunk, hogy a mezőgazdaság területén és az épületgépészeti rendszerekben is érvényesüljenek a modern technológiai trendek. Hiszünk abban, hogy az automatizációval és a folyamatok digitalizációjával növelhető a termelékenység és csökkenthető a veszteség, miközben figyelembe vesszük a takarékossági szempontokat és a megújuló energiaforrások kihasználásának fontosságát. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink élvezhessék a legújabb technológiák előnyeit, és ezzel segítsünk nekik versenyelőnyre szert tenni a piacon.

Erősségünk az épületgépészet és a villamos terület közös részeinek összehangolása. Kiemelten fontos számunkra, hogy a kivitelezés során minden szakág hatékonyan működjön együtt, és a munka összes szakaszában világosan definiáltak legyenek a feladatok. Így születnek meg nálunk a kiváló minőségű, hatékony, áttekinthető és problémamentesen üzemeltethető automatizált rendszerek.

Történetünk

Vállalkozásunk 1998-ban alakult TÖRÖK Bt néven jól működő, épületgépészeti tervezést és kivitelezést végző társaságból kiválva. Alapítónk, Török Jenő Péter hitt a technológia erejében, valamint abban, hogy egy jó csapattal a piacon is keresett szolgáltatást tud nyújtani. 2005-től név- és formaváltás után TEMATIK Automatizálási Kft. néven vagyunk elérhetőek ügyfeleink számára. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évtizedek során olyan neves vállalatokkal dolgozhattunk együtt, mint a PETKUS Közép-Európa Kft., ADIENT Hungary Kft., Videoton Holding Zrt., Top-Car Kft. (CEDAR képviselet).

Szolgáltatásaink

Mezőgazdasági terménykezelés,

terményszárító és tisztító rendszerek automatizálása

A mezőgazdasági folyamatok automatizálásával segítjük ügyfeleinket a termelés hatékonyabbá és gazdaságosabbá tételében. Automatizált rendszereink segítségével jelentősen növelhető a termelékenység és csökkenthető a veszteség.

Sportlétesítmények

gépészeti rendszereinek automatizálása

A modern sportlétesítmények technológiai igényei komplexek és emellett egyediek. Automatizált rendszereink segítségével a létesítmények üzemeltetése hatékonyabbá és gazdaságosabbá válik.

Ipari csarnokok és irodaházak

épületfelügyeleti rendszerének tervezése és kivitelezése

z épületfelügyeleti rendszerek fontosak az energiahatékonyság, a biztonság és az alacsony üzemeltetői létszám szempontjából. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legmodernebb és legmegbízhatóbb megoldásokat kínáljuk.

TEMATIK Automatizálási Kft.

teljeskörű és személyre szabott automatizálási megoldások garanciával